Rovasi lights up the De Nederlandsche Bank visitors' centre and offices

04/10/2016

Rovasi lights up the De Nederlandsche Bank visitors' centre and offices

Banks want to transmit feelings of security, solidity and trust. Suitable lighting plays a large role in ensuring the success of relations between customers and the bank. In addition and following its new strategic line, De Nederlandsche Bank wants to attain a feeling of closeness and transparency, and this was definitely achieved at the DNB Visitors Centre in Amsterdam.

ROVASI helped create an optimal atmosphere at the DNB offices and Visitors Centre, since the professionals in charge of the project placed their trust in ROVASI luminaires. ATOMIC recessed downlights were chosen for the general lighting of the entire building.

Further and due to the efficiency of LEDs and DALI regulation possibilities, this 6790 square metre building was awarded A++ energy certification, a guarantee that the building’s energy production is almost neutral.

Thus, thanks to the design by Inbo Architects and ROVASI lighting solutions, the DNB has improved the work spaces in offices and achieved its aspirations for sustainability, as well as benefiting from great energy savings and the attainment of a more functional space with an improved appearance.

See photos

Newsletter

Enter your e-mail to receive our Newsletter