ROVASI il·lumina el centre de visitants i les oficines del De Nederlandsche Bank

04/10/2016

ROVASI il·lumina el centre de visitants i les oficines del De Nederlandsche Bank

Els bancs volen transmetre sentiments de seguretat, confiança i solidesa. Una il·luminaicó adequada juga un paper important per assegurar l'èxit de la relació entre el client i el banc. A més, seguint la línia estratègica, la direcció de l'entitat bancària volia aconseguir una sensació de proximitat i transperència que definivitament es va aconseguir al centre de visitants i a les noves oficines del banc.

ROVASI va contribuir a crear un ambient òptim a les noves instal·laciones del De Nederlandsche Bank a Amsterdam. Els professionals responsables del projecte d'il·luminació van confiar amb èxit amb les lluminàries ATOMIC de ROVASI per la il·luminació general de l'edifici.

A més, gràcies a l'eficiència energètica dels LED i a les possiblitats de regulació DALI, l'edifici de 6790m2 ha obtingut una certificació energètica A++ que garanteix que l'edifici és pràcitcament neture a nivell energètic.

Així doncs, gràcies al disseny d'Inbo Architects i a les solucions d'il·luminació ROVASI, el DNB millora l'espai de les oficines, assoleix ambicions de sostenibilitat tot beneficiant-se d'un estalvi energètic i obté un espai més funcional i una millor aparença.

Veure imatges

Newsletter

Indiqui la seva adreça de correu electrònic per a rebre la nostra newsletter